Προγραμμάτισε το μυαλό σου…

Αν η τηλεόραση καταφέρνει να σου αλλάξει τη διάθεση αρνητικά, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, φαντάσου πόση δύναμη έχει το να βομβαρδίζεσαι με θετικές ειδήσεις, πληροφορίες και ότι άλλο σε ενδιαφέρει πραγματικά, καθημερινά.

Η τηλεόραση είναι απο τις μεγαλύτερες κατοχυ­ρωμένες πατέντες στην ιστορία του ανθρώπου και εντελώς συνειδητά το περιεχόμενο της ονομάστηκε “πρόγραμμα”. Γιατί αυτό ακριβώς κάνει, προγραμματίζει εγκεφάλους, και μέσω της θεματολογίας, όπως και σαν συσκευή. Έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Αντιγράφει και μοντελοποιεί συμπεριφορές, δράσεις και συνήθειες, απο όταν γεννιόμαστε μέχρι να πεθάνουμε. Δημιουργούνται πιστεύω που υποστηρίζουν αξίες και αυτά μαζί δημιουργούν τον χάρτη της πραγματικότητάς μας. Επίσης επηρεάζεται απο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω του.

Άρα, απο εδώ και πέρα μπορείς να ρυθμίσεις το περιβάλλον σου, διαβάζοντας θετικές ειδήσεις ανα το κόσμο, να ακούς podcast σαν αυτό, με θέματα που σε ενδιαφέρουν, προσωπικά και επαγγελματικά, εκπαιδευτικά προγράμματα, να κάνεις συζητήσεις για ιδέες και όχι κουτσομπολιό, να ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η, να φροντίζεις το εαυτό σου καθημερινά σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Ρυθμίζοντας τα δεδομένα που εισέρχονται καθημερνά μέσα απο τις 5 αισθήσεις σου, θα προγραμματίσεις το μυαλό σου έτσι ώστε να ψάχνει τη λύση και να μην μένει μόνο στο πρόβλημα. Θα έχεις καλύτερη διάθεση, περισσότερη ενέργεια, και φυσικά καλύτερο ανοσοποιητικό και υγεία. 

Νόμιζες οτι χρειάζεσαι την παρέα της τηλεόραση, όμως υπάρχουν πολλά πιο όμορφα και ενδιαφέ­ροντα πράγματα εκεί έξω.

Να θυμάσαι, ό,τι πληροφορία αφήνεις να μπαίνει μέσα σου. Αυτό γίνεσαι…

Ζήσε Συνειδητά.

Αν το βρήκες ενδιαφέρον… τι περιμένεις;
Μοιράσου το! 😀
Σου αρέσουν τα μπισκότα;