Φιλοσοφία

Υπάρχουν παράγοντες που μπορείς να ελέγξεις και κάποιοι που δεν μπορείς… 

…εκεί βρίσκεται το Κλειδί της Επιτυχίας.

Γενετικό Προφίλ
dna-2789567_960_720
Τρόπος Ζωής
Wellbeing-Word-Cloud-White-Background-jpg1-300x300

“Η πληροφορία δεν είναι απο μόνη της αρκετή, πρέπει να υπάρχει Δράση.”  -Leonardo DaVinci-

Η Φιλοσοφία πίσω απο τη Δράση

  • ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ + ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ = ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ξέροντας το γενετικό σου προφίλ, δηλαδή τα δυνατά και αδύναμα χαρακτηριστικά και προδιαθέσεις του οργανισμού σου, μπορούμε να δομήσουμε ένα πλάνο ζωής για να πετύχεις πραγματική υγεία, όπως επίσης προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ο ιδανικός συνδυασμός για καλύτερα αποτελέσματα.

 

  • ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ + ΕΞΥΠΝΗ ΔΡΑΣΗ = ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής βασίζεται σε δύο συνιστώσες: Σωστές αρχές και Έξυπνη δράση. Έτσι, το κλειδί είναι να επιλέξεις τις σωστές αρχές που θα σε οδηγήσουν έξυπνα στα αποτελέσματα που θέλεις και στη συνέχεια να ζήσεις με αυτές και να τις προσαρμόσεις εφόσον είναι απαραίτητο.

 

  • ΤΟ ΕΥ΄ΖΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.

Αυτή τη στιγμή θα μπορούσες να αναζητήσεις στο διαδίκτυο “πώς να είμαι ευτυχισμένος”, και αυτό θα οδηγούσε κυριολεκτικά σε εκατομμύρια ιστοσελίδες που θα μπορούσαν να σου προσφέρουν πληροφορίες που θα οδηγούσαν στην ευτυχία και την πληρότητα. Αλλά αν είναι τόσο απλό, τότε για ποιο λόγο τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι ακόμα δυσαρεστημένοι; Ο λόγος είναι οτι η εκτέλεση είναι δύσκολη. Χρειάζεσαι πλάνο, καθοδήγηση και υποστήριξη.

 

  • ΜΟΤΙΒΑ + DOMINO EFFECT = ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Όταν θέτεις υπό έλεγχο έναν τομέα της ζωής σου, θα διαπιστώσεις ότι κάθε τομέας της ζωής σου θα ωφεληθεί. Για παράδειγμα, εάν πειθαρχήσεις στη διατροφή σου, τότε είναι πιο πιθανό να πειθαρχήσεις και στην άσκηση σου. Εάν πειθαρχήσεις στην άσκησή σου, τότε είναι πιο πιθανό να πειθαρχήσεις στις σχέσεις σου και την καριέρα σου. Η κατανόηση της δύναμης της σύνθεσης θετικών συνηθειών είναι πολύ σημαντική για να ζήσεις μια όμορφη ζωή.

Ποιος είναι ο δικός σου Στόχος;
Τι θες να Βελτιώσεις;

Φυσική κατάσταση
Έλεγχο βάρους
Γενική Υγεία
Τρόπος ζωής
Ευκινησία - Ευλυγισία
Δύναμη
Θεραπεία ασθενειών
Διαχείριση χρόνου
Αθλητική επίδωση
Εξωτερική εμφάνιση
Μυοσκελετικοί πόνοι
Αποδοτικότητα

“Ένας Στόχος χωρίς συγκεκριμένο Πλάνο, είναι απλά ένα Όνειρο”  -Brian Tracy-

Success Stories

testimonial-markakis
“Ο Παναγιώτης με βοήθησε σημαντικά με τη προπόνηση μου, χάρις σε εκείνον βελτίωσα αρκετά την σωματοδομή μου καθώς και την αθλητικη μου επίδοση. Οι ώρες άθλησης που είχαμε δεν εστίαζαν μόνο στην πρακτική,  ανταυτού έμαθα πολλά  όσον αφορά την λειτουργία του σώματος μου, την διατροφή μου και τι πρέπει να κάνω σε περιόδους αποκατάστασης μετά από μια σκληρή προπόνηση.”

Πάνος Μαρκάκης

Ποδοσφαιριστής Brighton

testimonial-katakhs
“Είχα και έχω την τύχη να έχω personal trainer τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ φιλικός κι ευχάριστος τύπος ενώ ακόμη κι η πίεση που σου ασκεί για μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης γίνεται μόνο όταν ξέρει ότι μπορείς καλύτερα. Ένα άλλο ξεχωριστό προσόν είναι ότι φέρνει την προπόνηση στα μέτρα και στις δυνατότητες του ασκούμενου δουλεύοντας στα αδύνατα σημεία και κάνοντας αρτιότερο το τελικό αποτέλεσμα. Μπορώ μόνο να πω τα καλύτερα γι αυτόν τόσο ως προπονητή όσο κι ως χαρακτήρα.”

Θωμάς Κατάκης

Consumer Health Manager
Pharmaserve-Llly S.A.C.I.

Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά απ'οτι νομίζεις.

Online Coaching
Email Support
Application
Open Seminars
Άρθρα
Biohacking Tips
Σου αρέσουν τα μπισκότα;