Καλώς ήρθες στο
"Wellness Project by Panayiotis Mamasoulas"

Μία Φιλοσοφία – Διαφορετικές Υπηρεσίες – Ένα Project

Στο Wellness Project παρέχουμε υψηλής ποιότητας Ολιστικές υπηρεσίες Υγείας, Ευεξίας και Άθλησης.

Δημιουργήθηκε για να προσφέρει Λύσεις και Αποτελέσματα.

Μπορείτε να ευεργετηθείτε απο κάθε μια υπηρεσία ξεχωριστά ή και συνδυαστικά.

dna-2789567_960_720

Υπηρεσίες

Δια ζώσης & Online

Το σώμα μας είναι φτιαγμένο να κινείται, κι όταν δεν γίνεται αυτό, ατροφεί και πεθαίνει. Με πάνω απο 650 μύες, τένοντες, οστά, περιτονία κ.α. να συνεργάζονται μεταξύ τους, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη μηχανή. Έτσι είναι, αλλά όπως όλα τα μηχανήματα χρειάζονται τη συντήρησή τους, κι όταν μιλάμε για ένα ζωντανό οργανισμό που ο κυριότερος σκοπός του είναι η επιβίωση, ενώ αλληλοεπιδρά με το εξωτερικό, αλλά και εσωτερικό (σκέψεις, βιολογία) περιβάλλον ανα πάσα στιγμή, ψάχνοντας την ισορροπία(ομοιόσταση) και σωματικά και νοητικά, τότε τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα. Είμαστε τυχεροί όμως καθώς όσοι έχουν ζήσει πριν απο εμάς έχουν βάλει το χεράκι τους στην εξέλιξη μας και έχουν βοηθήσει να αυτοματοποιηθούν απο γενιά σε γενιά, πολλές διαδικασίες, οπότε εμάς δεν μας μένει πολύ δουλειά θα λέγαμε.

Μέσα απο τη σωστή εκγύμναση του σώματος, επεμβαίνουμε εκούσια και στο σώμα και στο νου καθώς είναι συνδεδεμένα, φέρνοντας αυτή τη στιγμή την άσκηση ώς την πιο φθηνή και πιο αποτελεσματική θεραπεία για τα πάντα σε οτι αφορά τον άνθρωπο. Εκτός απο τα οφέλη της εκάστοτε προπόνησης, λαμβάνεις εφόδια, πληροφορίες και βιωματική γνώση η οποία θα σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου, ανεβάζοντας συνεχώς τα επίπεδα της υγείας και ευεξίας σου.

Το σώμα μας συνεργάζεται μέσω των “κινητικών αλυσίδων”, οι οποίες ευθύνονται για τρομερές δυνατότητες που έχει το ανθρώπινο σώμα. Μέσα απο τη βελτίωση αυτής της συνεργασίας, βελτιώνεται η στάση του σώματος, εξισορροπούνται ανισορροπίες, βραχύνσεις και αδυναμίες, όπως επίσης βελτιώνονται η δύναμη, η αντοχή και η ταχυδύναμη, ενώ ταυτόχρονα, απελευθερώνονται παλιά ψυχολογικά τραύματα που έχουν σωματοποιηθεί και βελτιώνεται η διάθεση και η διαύγεια.

Ίσως να πήρες μια γεύση για το πόσο σημαντική είναι η κίνηση και απο εκεί και πέρα η σωστή εκγύμναση.

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates (1880-1967). Χαρακτηριζόμενη και ως αυτοβιωματική, αφού πρώτα δοκιμαζόταν από τον ίδιο τον Πιλάτες και μετά σε αθλητές και χορευτές, η μέθοδος Pilates μας διδάσκει ιδανικά πράγματα για το σώμα μας, τα οποία και μπορούμε εύκολα να μεταφέρουμε και να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε mini group ή/και 1to1 συνεδρίες

Όλοι έχουμε μεγαλώσει κάπως, σε κάποιο μέρος, την εκάστοτε εποχή. Γονείς, κοντινό περιβάλλον, σχολείο, παρέες, συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα μας όταν είμασταν παιδιά, θρησκεία κ.α. μας βοήθησαν να χτίσουμε κάποια πιστεύω, τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν κάποιες αξίες, με τις οποίες πορευόμαστε και μας “οδηγούν” στο υπόλοιπο της ζωής μας. Πόσο δύσκολή η λέξη “αλλαγή” ε; μόνο που την ακούς φέρνει μια δυσφορία.

Το θέμα είναι οτι τα πιστεύω και οι αξίες που μπορεί να σε εξυπηρετούσαν κάποια στιγμή, οτι σε εξυπηρετούν και τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, για να ζεις μια γεμάτη και πλούσια ζωή σε συναισθήματα και υλικά αγαθά, δεν είναι κακό, όλα χρειάζονται.

Πόσες φορές λέμε οτι το πιο σημαντικό είναι η Υγεία μας; Συνέχεια. Ποιος παρόλαυτα κάνει τα πάντα για να έχει έστω καλά επίπεδα υγείας, αν όχι άριστα. Πέρα απο τις πεποιθήσεις και τις αξίες μας που είναι οι οδηγοί της ζωής μας, συνήθως λείπει και πολύ σημαντική πληροφορία για το τι χρειάζεται και τι είναι σημαντικό να κάνω, ώστε να είμαι υγιής.

Εκεί στοχεύει λοιπόν η συγκεκριμένη υπηρεσία. Στο να δοθεί εξωτερικά η πληροφορία που χρειάζεσαι και να δουλευτούν οι πεποιθήσεις και οι αξίες, για να υποστηρίξουν τα θέλω σου και την αναβάθμιση την οποία επιδιώκεις.

Να θυμάσαι οι μεγαλύτεροι σαμποτέρ του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Η Naturopathy (Φυσικοπαθητική ή Φυσιοπαθητική) ή Naturopathic Medicine (Φυσικοπαθητική Ιατρική) είναι ένα ιατρικό ή θεραπευτικό σύστημα που επικεντρώνεται στην προαγωγή της υγείας και στην αντιμετώπιση των ασθενειών με φυσικές, μη τοξικές θεραπείες. Η Naturopathy είναι μια μέθοδος θεραπείας που εφαρμόζει διάφορα φυσικά μέσα για να δώσει τη δύναμη σε ένα άτομο να επιτύχει το υψηλότερο πιθανό επίπεδο υγείας.

Ο χορός είναι ίσως η μόνη τέχνη/δραστηριότητα που ο άνθρωπος μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του σώματος και του νου. Στο αθλητικό πλαίσιο, σε οποιοδήποτε είδος χορού, ο χορευτής/ρια, μπορεί φτάσει σε παρατεταμένη καταπόνηση, ένταση και εύρος κίνησης το σώμα, όπου σε συνδυασμό με τις νοητικές απαιτήσεις στις εκάστοτε συνθήκες, μπορεί να χαρακτηριστεί απο βαριά έως πολύ βαριά δραστηριότητα.

Σε ερασιτεχνικό και κοινωνικό (social dancing) επίπεδο, κάποιος/α μπορεί να καρπωθεί πολλά απο τα οφέλη του χορού σε σώμα και νου, χωρίς τις ακραίες συνθήκες και συνέπειες του πρωταθλητισμού. Κάνοντας έτσι την ενασχόληση με το χορό μια απο τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξει κάποιος/α για βελτίωση της υγείας (σωματικής & ψυχικής), κοινωνικοποίηση, καταπολέμηση του χρόνιου stress, βελτίωση σε παθήσεις του νευρικού και μυικού συστήματος όπως και ασθένειες τύπου Alzeheimer, άνοια κλπ.

Το σώμα και ο νους γίνονται ένα και αναλόγως τις απαιτήσεις σε κάθε περίπτωση, ο χορός γίνεται το μέσω για τη βελτίωση όλων των παραγόντων της φυσικής κατάστασης, για την ανάπτυξη της προσωπικότητας και την αυτοβελτίωση, για την διασκέδαση και την ευεξία και μπορεί να είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Εάν χορεύεις θα ήθελες να χορέψεις διαφορετικά;

Εάν δεν χορεύεις, θα ήθελες να μάθεις;

Faidra Tsimogianni
Faidra Tsimogianni
13/04/2022
O Παναγιώτης είναι εξαιρετικός coach και έχει πολύ διαφορετική προσέγγιση από τους περισσότερους του κλάδου. Μαθαίνει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, μελετώντας τις συνήθειες αλλά και τις ανάγκες του και φτιάχνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη, βοηθώντας έτσι στην βελτίωση της καθημερινότητας του σε όλους τους τομείς (άθληση, διατροφή, συμβουλές ευεξίας κλπ). Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται συνεχώς και αποζητούν να ακολουθήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Athena Makra
Athena Makra
10/04/2022
Ο Παναγιώτης είναι τόσα περισσότερα από ένας «personal trainer”. Γυμνάζομαι μαζί του εδώ και πολλά χρόνια και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά μυοσκελετικά προβλήματα. Ο νέος χώρος του, το Wellness Project, κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται! Ένας χώρος προσεγμένος, άρτια εξοπλισμένος και οργανωμένος, πεντακάθαρος, όπου ο Παναγιώτης με τη συνηθισμένη του θετική ενέργεια και τις συμβουλές του με βοηθά όχι μόνο να γυμνάσω το σώμα μου με ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες μου και ποικίλες (για να μην βαριόμαστε!) αλλά να χαλαρώσω και να ξελαφρώσω από την ένταση της ημέρας και της δουλειάς. Με τις συμβουλές του και τη συζήτηση που κλείνει κάθε μας μάθημα με βοηθά να δω τα πράγματα διαφορετικά και να αποβάλλω όποιες αρνητικές σκέψεις. Το Wellness Project και ο Παναγιώτης βελτιώνουν πραγματικά την ποιότητα της ζωή μου!
antonios igglezos
antonios igglezos
28/03/2022
Είμαι ένεργο μέλος του συγκεκριμένου χώρου κάποιους μήνες και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ο Παναγιώτης πάντα εκεί να σε βοηθήσει, απόλυτα συγκεντρωμένος σε εσένα και με πλάνο για τα επόμενα βήματα σου. Οι ασκήσεις παντα προσαρμοσμένες στο σώμα και στις αντοχές σου. Συνεχής βελτίωση και πολυ ωραία ενέργεια στο χώρο.
Νίκος Κωσταμπίτσης
Νίκος Κωσταμπίτσης
28/03/2022
Εξαιρετικός επαγγελματίας ο Παναγιώτης, με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα!
Christina Kyrkou
Christina Kyrkou
20/03/2022
Panayiotis is a great tutor and an excellent personal trainer! He will treat you as a client that has the capacity and the potential to succeed. He is very keen to work and will get you excited to train, energize your workouts, and show you how to get where you want to go. After collaborating with Panayiotis for more than 5 years, we've taken the training to my next level of initial expertise and build a strong connection. The results are there since you feel an improvement and a confidence boost both physically and mentally, within a short period of consistency! He is willing to work online and in-person, both excellent services, suitable for any sort of workout you might need.
Σταυρούλα Μεταλληνού
Σταυρούλα Μεταλληνού
19/03/2022
Καταπληκτική δουλειά! Υπέροχος χώρος! Περνάω τέλεια με τον κύριο Παναγιώτη! Βελτιώνει τη ζωή μου!! Ευχαριστώ!!❤️❤️
sofia giannopoulou
sofia giannopoulou
11/03/2022
Ο χώρος: Λουσμενος στον ήλιο, σωστή εξοχή. Ευχάριστος, ακόμα και για να πιεις απλά έναν καφέ! Βγάζεις τα παπούτσια για να μπεις, απόλυτη καθαριότητα. Όλα προσεγμένα στη λεπτομέρεια τους και...φωνάζουν απλότητα. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, διακριτικά τοποθετημένος.Και η φιγούρα του Παναγιώτη, στο γραφείο.. Ο Παναγιώτης: Συνήθως κινείται, γυμνάζεται, ακόμα και μόνος του. Ήρεμος και πάντα γελαστός. Με αγάπη και προσοχή στον πελατη-φιλο! . Το έργο του: Μοναδικό στη σύλληψη από την άποψη της ολιστικής προσέγγισης και δε θα παραλείψω το χορό του. Συνδυασμός άσκησης, θεραπευτικής άσκησης, διατροφής, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, ενσυναίσθησης. Η λέξη wellness τα πιάνει όλα!!!! Ένας άνθρωπος που ονειρεύεται και υλοποιεί!!!!!
Μαρια Κουλεντιανου
Μαρια Κουλεντιανου
10/03/2022
Άνθρωπος πάνω απ'ολα και μέτα σωστός επαγγελματίας. Έτοιμος να ανταπεξελθει σε οποιαδήποτε ανάγκη. Τον χαρακτηρίζει η μεθοδικότητά, ή εύχάριστη διάθεση ,ή ηρεμία η σωστή καθοδήγηση και ή προσαρμοστικότητα στο να βρει άμεσα λύσεις ανάλογα με όποια ανάγκη και εάν δημιουργηθεί στην πορεία, για την καλύτερη εξέλιξη και καλύτερο αποτέλεσμα.

“Η Υγεία είναι ο αληθινός Πλούτος και όχι κομμάτια απο χρυσό και ασήμι”  – Mahatma Gandhi –

Ποιος είναι ο δικός σου Στόχος;
Τι θες να Βελτιώσεις;

Φυσική κατάσταση
Έλεγχο βάρους
Γενική Υγεία
Τρόπος ζωής
Ευκινησία - Ευλυγισία
Δύναμη
Θεραπεία ασθενειών
Διαχείριση χρόνου
Αθλητική επίδωση
Εξωτερική εμφάνιση
Μυοσκελετικοί πόνοι
Αποδοτικότητα

“Ένας Στόχος χωρίς συγκεκριμένο Πλάνο, είναι απλά ένα Όνειρο”  -Brian Tracy-

Μπορείτε να μας βρείτε στο Χαλάνδρι, Κέας 3, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως.

Success Stories

“Ήμουν περίπου 3-4 μηνών έγκυος, στη 2η εγκυμοσύνη, όταν μου διέγνωσαν ρήξη μηνίσκου. Δεν χρειάστηκαν παρά μερικές επισκέψεις του Παναγιώτη, για να δω αμέσως μεγάλη διαφορά! Μου έδειξε ασκήσεις εύκολες που μπορούσα να προσαρμόζω στον καθημερινό τρόπο ζωής μου, έχοντας τότε κι ένα μωρό περίπου 15 μηνών και έκτοτε (μετά από 1,5 χρόνο περίπου) δεν έχω ξανά καμία ενόχληση! Σε ευχαριστώ Παναγιώτη! 😊”

Νίκη Μαργώνη

Marketing – Inomak

“Σημαντικό για μένα είναι οτι εχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, ότι δείχνει προσήλωση στα αποτελέσματα, έχει μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα, σέβεται και καταγράφει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασκούμενου του. Ως coach, μου αρέσει σε εσένα η πειθαρχία, η σοβαρότητα και η ηρεμία που εμπνέεις, αλλά και το αίσθημα ελευθερίας, η χαρά και η διασκέδαση που νιώθω στο χορό. Μέσα απο την ολιστική προσέγγιση βελτιώνω τη φυσική μου κατάσταση, γνωρίζω τις σωματικές μου δυνατότητες και τις εξελίσσω.”

Χρυσούλα Κολυβά

English teacher

Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά απ'οτι νομίζεις.

Online Coaching
Email Support
Phone App
Seminars
Άρθρα
Biohacking Tips
Σου αρέσουν τα μπισκότα;