Καλώς ήρθες στο

“Wellness Project by Panayiotis Mamasoulas”

Μία Φιλοσοφία – Διαφορετικές Υπηρεσίες – Ένα Project

Στο Wellness Project παρέχουμε υψηλής ποιότητας Ολιστικές υπηρεσίες Υγείας, Ευεξίας και Άθλησης.

Δημιουργήθηκε για να προσφέρει Λύσεις και Αποτελέσματα.

Μπορείτε να ευεργετηθείτε απο κάθε μια ξεχωριστά ή και συνδυαστικά.

dna-2789567_960_720

Υπηρεσίες

Παρέχονται Δια ζώσης & Online

Το σώμα μας είναι φτιαγμένο να κινείται, κι όταν δεν γίνεται αυτό, ατροφεί και πεθαίνει. Με πάνω απο 650 μύες, τένοντες, οστά, περιτονία κ.α. να συνεργάζονται μεταξύ τους, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη μηχανή. Έτσι είναι, αλλά όπως όλα τα μηχανήματα χρειάζονται τη συντήρησή τους, κι όταν μιλάμε για ένα ζωντανό οργανισμό που ο κυριότερος σκοπός του είναι η επιβίωση, ενώ αλληλοεπιδρά με το εξωτερικό, αλλά και εσωτερικό (σκέψεις, βιολογία) περιβάλλον ανα πάσα στιγμή, ψάχνοντας την ισορροπία(ομοιόσταση) και σωματικά και νοητικά, τότε τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα. Είμαστε τυχεροί όμως καθώς όσοι έχουν ζήσει πριν απο εμάς έχουν βάλει το χεράκι τους στην εξέλιξη μας και έχουν βοηθήσει να αυτοματοποιηθούν απο γενιά σε γενιά, πολλές διαδικασίες, οπότε εμάς δεν μας μένει πολύ δουλειά θα λέγαμε.

Μέσα απο τη σωστή εκγύμναση του σώματος, επεμβαίνουμε εκούσια και στο σώμα και στο νου καθώς είναι συνδεδεμένα, φέρνοντας αυτή τη στιγμή την άσκηση ώς την πιο φθηνή και πιο αποτελεσματική θεραπεία για τα πάντα σε οτι αφορά τον άνθρωπο. Εκτός απο τα οφέλη της εκάστοτε προπόνησης, λαμβάνεις εφόδια, πληροφορίες και βιωματική γνώση η οποία θα σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου, ανεβάζοντας συνεχώς τα επίπεδα της υγείας και ευεξίας σου.

Το σώμα μας συνεργάζεται μέσω των “κινητικών αλυσίδων”, οι οποίες ευθύνονται για τρομερές δυνατότητες που έχει το ανθρώπινο σώμα. Μέσα απο τη βελτίωση αυτής της συνεργασίας, βελτιώνεται η στάση του σώματος, εξισορροπούνται ανισορροπίες, βραχύνσεις και αδυναμίες, όπως επίσης βελτιώνονται η δύναμη, η αντοχή και η ταχυδύναμη, ενώ ταυτόχρονα, απελευθερώνονται παλιά ψυχολογικά τραύματα που έχουν σωματοποιηθεί και βελτιώνεται η διάθεση και η διαύγεια.

Ίσως να πήρες μια γεύση για το πόσο σημαντική είναι η κίνηση και απο εκεί και πέρα η σωστή εκγύμναση.

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Όλοι έχουμε μεγαλώσει κάπως, σε κάποιο μέρος, την εκάστοτε εποχή. Γονείς, κοντινό περιβάλλον, σχολείο, παρέες, συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα μας όταν είμασταν παιδιά, θρησκεία κ.α. μας βοήθησαν να χτίσουμε κάποια πιστεύω, τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν κάποιες αξίες, με τις οποίες πορευόμαστε και μας “οδηγούν” στο υπόλοιπο της ζωής μας. Πόσο δύσκολή η λέξη “αλλαγή” ε; μόνο που την ακούς φέρνει μια δυσφορία.

Το θέμα είναι οτι τα πιστεύω και οι αξίες που μπορεί να σε εξυπηρετούσαν κάποια στιγμή, οτι σε εξυπηρετούν και τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, για να ζεις μια γεμάτη και πλούσια ζωή σε συναισθήματα και υλικά αγαθά, δεν είναι κακό, όλα χρειάζονται.

Πόσες φορές λέμε οτι το πιο σημαντικό είναι η Υγεία μας; Συνέχεια. Ποιος παρόλαυτα κάνει τα πάντα για να έχει έστω καλά επίπεδα υγείας, αν όχι άριστα. Πέρα απο τις πεποιθήσεις και τις αξίες μας που είναι οι οδηγοί της ζωής μας, συνήθως λείπει και πολύ σημαντική πληροφορία για το τι χρειάζεται και τι είναι σημαντικό να κάνω, ώστε να είμαι υγιής.

Εκεί στοχεύει λοιπόν η συγκεκριμένη υπηρεσία. Στο να δοθεί εξωτερικά η πληροφορία που χρειάζεσαι και να δουλευτούν οι πεποιθήσεις και οι αξίες, για να υποστηρίξουν τα θέλω σου και την αναβάθμιση την οποία επιδιώκεις.

Να θυμάσαι οι μεγαλύτεροι σαμποτέρ του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Η Naturopathy (Φυσικοπαθητική ή Φυσιοπαθητική) ή Naturopathic Medicine (Φυσικοπαθητική Ιατρική) είναι ένα ιατρικό ή θεραπευτικό σύστημα που επικεντρώνεται στην προαγωγή της υγείας και στην αντιμετώπιση των ασθενειών με φυσικές, μη τοξικές θεραπείες. Η Naturopathy είναι μια μέθοδος θεραπείας που εφαρμόζει διάφορα φυσικά μέσα για να δώσει τη δύναμη σε ένα άτομο να επιτύχει το υψηλότερο πιθανό επίπεδο υγείας.

Ο χορός είναι ίσως η μόνη τέχνη/δραστηριότητα που ο άνθρωπος μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του σώματος και του νου. Στο αθλητικό πλαίσιο, σε οποιοδήποτε είδος χορού, ο χορευτής/ρια, μπορεί φτάσει σε παρατεταμένη καταπόνηση, ένταση και εύρος κίνησης το σώμα, όπου σε συνδυασμό με τις νοητικές απαιτήσεις στις εκάστοτε συνθήκες, μπορεί να χαρακτηριστεί απο βαριά έως πολύ βαριά δραστηριότητα.

Σε ερασιτεχνικό και κοινωνικό (social dancing) επίπεδο, κάποιος/α μπορεί να καρπωθεί πολλά απο τα οφέλη του χορού σε σώμα και νου, χωρίς τις ακραίες συνθήκες και συνέπειες του πρωταθλητισμού. Κάνοντας έτσι την ενασχόληση με το χορό μια απο τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξει κάποιος/α για βελτίωση της υγείας (σωματικής & ψυχικής), κοινωνικοποίηση, καταπολέμηση του χρόνιου stress, βελτίωση σε παθήσεις του νευρικού και μυικού συστήματος όπως και ασθένειες τύπου Alzeheimer, άνοια κλπ.

Το σώμα και ο νους γίνονται ένα και αναλόγως τις απαιτήσεις σε κάθε περίπτωση, ο χορός γίνεται το μέσω για τη βελτίωση όλων των παραγόντων της φυσικής κατάστασης, για την ανάπτυξη της προσωπικότητας και την αυτοβελτίωση, για την διασκέδαση και την ευεξία και μπορεί να είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Εάν χορεύεις θα ήθελες να χορέψεις διαφορετικά;

Εάν δεν χορεύεις, θα ήθελες να μάθεις;

“Η Υγεία είναι ο αληθινός Πλούτος και όχι κομμάτια απο χρυσό και ασήμι”  – Mahatma Gandhi –

Ποιος είναι ο δικός σου Στόχος;
Τι θες να Βελτιώσεις;

Φυσική κατάσταση
Έλεγχο βάρους
Γενική Υγεία
Τρόπος ζωής
Ευκινησία - Ευλυγισία
Δύναμη
Θεραπεία ασθενειών
Διαχείριση χρόνου
Αθλητική επίδωση
Εξωτερική εμφάνιση
Μυοσκελετικοί πόνοι
Αποδοτικότητα

“Ένας Στόχος χωρίς συγκεκριμένο Πλάνο, είναι απλά ένα Όνειρο”  -Brian Tracy-

Μπορείτε να μας βρείτε στο Χαλάνδρι, Κέας 3, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως.

Success Stories

“Ήμουν περίπου 3-4 μηνών έγκυος, στη 2η εγκυμοσύνη, όταν μου διέγνωσαν ρήξη μηνίσκου. Δεν χρειάστηκαν παρά μερικές επισκέψεις του Παναγιώτη, για να δω αμέσως μεγάλη διαφορά! Μου έδειξε ασκήσεις εύκολες που μπορούσα να προσαρμόζω στον καθημερινό τρόπο ζωής μου, έχοντας τότε κι ένα μωρό περίπου 15 μηνών και έκτοτε (μετά από 1,5 χρόνο περίπου) δεν έχω ξανά καμία ενόχληση! Σε ευχαριστώ Παναγιώτη! 😊”

Νίκη Μαργώνη

Marketing – Inomak

“Σημαντικό για μένα είναι οτι εχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, ότι δείχνει προσήλωση στα αποτελέσματα, έχει μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα, σέβεται και καταγράφει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασκούμενου του. Ως coach, μου αρέσει σε εσένα η πειθαρχία, η σοβαρότητα και η ηρεμία που εμπνέεις, αλλά και το αίσθημα ελευθερίας, η χαρά και η διασκέδαση που νιώθω στο χορό. Μέσα απο την ολιστική προσέγγιση βελτιώνω τη φυσική μου κατάσταση, γνωρίζω τις σωματικές μου δυνατότητες και τις εξελίσσω.”

Χρυσούλα Κολυβά

English teacher

Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά απ'οτι νομίζεις.

Online Coaching
Email Support
Phone App
Seminars
Άρθρα
Biohacking Tips
Σου αρέσουν τα μπισκότα;