Καλώς ήρθες στο
"Wellness Project by Panayiotis Mamasoulas"

Ορθοσωμία – Ευκινησία – Ενδυνάμωση (Χαμηλής Έντασης)

Πρόγραμμα εμπλουτισμένο με ασκήσεις που προάγουν την ενεργοποίηση του σώματος έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί και να κινητοποιηθεί όλο το σώμα, με σκοπό την λειτουργικότητα και την ορθοσωμία. Με το βάρος του σώματος και ελαφρύ εξοπλισμό. Ό,τι χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά στο σώμα σου, να μάθεις να κινείσαι καλύτερα και δυναμώσεις σωστά.

Ιδανικό για όσους:

 • Θέλουν να βελτιώσουν τη στάση του σώματος τους
 • Έχουν μυοσκελετικούς πόνους (πχ στη μέση, γόνατο κ.α.)
 • Έχουν δυσκαμψία στις αρθρώσεις
 • Θέλουν ένα λειτουργικό σώμα, χωρίς πόνους
 • Θέλουν να ξεκινήσουν με ενδυνάμωση ώστε να περάσουν έπειτα σε πιο απαιτητική άσκηση

 

Ορθοσωμία – Ευκινησία – Ενδυνάμωση (Χαμηλής Έντασης)

Λειτουργική προπόνηση, με πολυαρθρικές ασκήσεις, με το βάρος του σώματος και ελαφρύ εξοπλισμό, όπως λάστιχα, ιμάντες, kettlebells κ.α., σε συνδυασμό με αερόβιου τύπου ασκήσεις. Κάθε προπόνηση διαφέρει αναλόγως τον στόχο, δουλεύοντας όλους τους παράγοντες της φυσικής κατάστασης.

Ιδανικό για όσους:

 • Θέλουν να βελτιώσουν τη στάση του σώματος τους
 • Θέλουν να αυξήσουν το εύρος κίνησης όλου του σώματος
 • Θέλουν να αυξήσουν τον μεταβολισμό τους
 • Θέλουν να μειώσουν το σωματικό τους λίπος
 • Θέλουν ένα λειτουργικό σώμα χωρίς πόνους
 • Θέλουν να αυξήσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις
Faidra Tsimogianni
Faidra Tsimogianni
13/04/2022
O Παναγιώτης είναι εξαιρετικός coach και έχει πολύ διαφορετική προσέγγιση από τους περισσότερους του κλάδου. Μαθαίνει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, μελετώντας τις συνήθειες αλλά και τις ανάγκες του και φτιάχνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη, βοηθώντας έτσι στην βελτίωση της καθημερινότητας του σε όλους τους τομείς (άθληση, διατροφή, συμβουλές ευεξίας κλπ). Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται συνεχώς και αποζητούν να ακολουθήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Athena Makra
Athena Makra
10/04/2022
Ο Παναγιώτης είναι τόσα περισσότερα από ένας «personal trainer”. Γυμνάζομαι μαζί του εδώ και πολλά χρόνια και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά μυοσκελετικά προβλήματα. Ο νέος χώρος του, το Wellness Project, κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται! Ένας χώρος προσεγμένος, άρτια εξοπλισμένος και οργανωμένος, πεντακάθαρος, όπου ο Παναγιώτης με τη συνηθισμένη του θετική ενέργεια και τις συμβουλές του με βοηθά όχι μόνο να γυμνάσω το σώμα μου με ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες μου και ποικίλες (για να μην βαριόμαστε!) αλλά να χαλαρώσω και να ξελαφρώσω από την ένταση της ημέρας και της δουλειάς. Με τις συμβουλές του και τη συζήτηση που κλείνει κάθε μας μάθημα με βοηθά να δω τα πράγματα διαφορετικά και να αποβάλλω όποιες αρνητικές σκέψεις. Το Wellness Project και ο Παναγιώτης βελτιώνουν πραγματικά την ποιότητα της ζωή μου!
antonios igglezos
antonios igglezos
28/03/2022
Είμαι ένεργο μέλος του συγκεκριμένου χώρου κάποιους μήνες και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ο Παναγιώτης πάντα εκεί να σε βοηθήσει, απόλυτα συγκεντρωμένος σε εσένα και με πλάνο για τα επόμενα βήματα σου. Οι ασκήσεις παντα προσαρμοσμένες στο σώμα και στις αντοχές σου. Συνεχής βελτίωση και πολυ ωραία ενέργεια στο χώρο.
Νίκος Κωσταμπίτσης
Νίκος Κωσταμπίτσης
28/03/2022
Εξαιρετικός επαγγελματίας ο Παναγιώτης, με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα!
Christina Kyrkou
Christina Kyrkou
20/03/2022
Panayiotis is a great tutor and an excellent personal trainer! He will treat you as a client that has the capacity and the potential to succeed. He is very keen to work and will get you excited to train, energize your workouts, and show you how to get where you want to go. After collaborating with Panayiotis for more than 5 years, we've taken the training to my next level of initial expertise and build a strong connection. The results are there since you feel an improvement and a confidence boost both physically and mentally, within a short period of consistency! He is willing to work online and in-person, both excellent services, suitable for any sort of workout you might need.
Σταυρούλα Μεταλληνού
Σταυρούλα Μεταλληνού
19/03/2022
Καταπληκτική δουλειά! Υπέροχος χώρος! Περνάω τέλεια με τον κύριο Παναγιώτη! Βελτιώνει τη ζωή μου!! Ευχαριστώ!!❤️❤️
sofia giannopoulou
sofia giannopoulou
11/03/2022
Ο χώρος: Λουσμενος στον ήλιο, σωστή εξοχή. Ευχάριστος, ακόμα και για να πιεις απλά έναν καφέ! Βγάζεις τα παπούτσια για να μπεις, απόλυτη καθαριότητα. Όλα προσεγμένα στη λεπτομέρεια τους και...φωνάζουν απλότητα. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, διακριτικά τοποθετημένος.Και η φιγούρα του Παναγιώτη, στο γραφείο.. Ο Παναγιώτης: Συνήθως κινείται, γυμνάζεται, ακόμα και μόνος του. Ήρεμος και πάντα γελαστός. Με αγάπη και προσοχή στον πελατη-φιλο! . Το έργο του: Μοναδικό στη σύλληψη από την άποψη της ολιστικής προσέγγισης και δε θα παραλείψω το χορό του. Συνδυασμός άσκησης, θεραπευτικής άσκησης, διατροφής, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, ενσυναίσθησης. Η λέξη wellness τα πιάνει όλα!!!! Ένας άνθρωπος που ονειρεύεται και υλοποιεί!!!!!
Μαρια Κουλεντιανου
Μαρια Κουλεντιανου
10/03/2022
Άνθρωπος πάνω απ'ολα και μέτα σωστός επαγγελματίας. Έτοιμος να ανταπεξελθει σε οποιαδήποτε ανάγκη. Τον χαρακτηρίζει η μεθοδικότητά, ή εύχάριστη διάθεση ,ή ηρεμία η σωστή καθοδήγηση και ή προσαρμοστικότητα στο να βρει άμεσα λύσεις ανάλογα με όποια ανάγκη και εάν δημιουργηθεί στην πορεία, για την καλύτερη εξέλιξη και καλύτερο αποτέλεσμα.

“Η Υγεία είναι ο αληθινός Πλούτος και όχι κομμάτια απο χρυσό και ασήμι”  – Mahatma Gandhi –

Ποιος είναι ο δικός σου Στόχος;
Τι θες να Βελτιώσεις;

Φυσική κατάσταση
Έλεγχο βάρους
Γενική Υγεία
Τρόπος ζωής
Ευκινησία - Ευλυγισία
Δύναμη
Θεραπεία ασθενειών
Διαχείριση χρόνου
Αθλητική επίδωση
Εξωτερική εμφάνιση
Μυοσκελετικοί πόνοι
Αποδοτικότητα

“Ένας Στόχος χωρίς συγκεκριμένο Πλάνο, είναι απλά ένα Όνειρο”  -Brian Tracy-

Μπορείτε να μας βρείτε στο Χαλάνδρι, Κέας 3, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως.

Success Stories

“Ήμουν περίπου 3-4 μηνών έγκυος, στη 2η εγκυμοσύνη, όταν μου διέγνωσαν ρήξη μηνίσκου. Δεν χρειάστηκαν παρά μερικές επισκέψεις του Παναγιώτη, για να δω αμέσως μεγάλη διαφορά! Μου έδειξε ασκήσεις εύκολες που μπορούσα να προσαρμόζω στον καθημερινό τρόπο ζωής μου, έχοντας τότε κι ένα μωρό περίπου 15 μηνών και έκτοτε (μετά από 1,5 χρόνο περίπου) δεν έχω ξανά καμία ενόχληση! Σε ευχαριστώ Παναγιώτη! 😊”

Νίκη Μαργώνη

Marketing – Inomak

“Σημαντικό για μένα είναι οτι εχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, ότι δείχνει προσήλωση στα αποτελέσματα, έχει μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα, σέβεται και καταγράφει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασκούμενου του. Ως coach, μου αρέσει σε εσένα η πειθαρχία, η σοβαρότητα και η ηρεμία που εμπνέεις, αλλά και το αίσθημα ελευθερίας, η χαρά και η διασκέδαση που νιώθω στο χορό. Μέσα απο την ολιστική προσέγγιση βελτιώνω τη φυσική μου κατάσταση, γνωρίζω τις σωματικές μου δυνατότητες και τις εξελίσσω.”

Χρυσούλα Κολυβά

English teacher

Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά απ'οτι νομίζεις.

Online Coaching
Email Support
Phone App
Seminars
Άρθρα
Biohacking Tips
Σου αρέσουν τα μπισκότα;