Biohacking

Νιώστε την υγεία σας να βελτιώνεται, δείτε τη φυσική σας κατάσταση να εκτοξεύεται, ενώ ανακαλύπτετε πως είναι να ακούτε το σώμα σας, μυρίζοντας την ευεξία που σας κατακλύζει, γευόμενοι την ικανοποίηση της επίτευξης των στόχων σας.

Personal Training

Νικήστε τη μάστιγα της εποχής, την «καθιστική» εργασία γραφείου σε συνδυασμό με τον καθιστικό τρόπο ζωής, όπως και οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα εξειδίκευσης. Εξατομικευμένη προσέγγιση, στοχευμένη στις μοναδικές ατομικές σας ανάγκες, όπου θα μπορέσετε να νιώσετε ξανά άνετα μέσα στο σώμα σας. Επιτυγχάνοντας κινητικότητα, ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση στο μυοσκελετικό σας σύστημα ώστε να ανταπεξέρχεστε άριστα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ορθοσωμία – Ευκινησία – Ευλυγισία

Νικήστε τη μάστιγα της εποχής, την «καθιστική» εργασία γραφείου σε συνδυασμό με τον καθιστικό τρόπο ζωής, όπως και οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα εξειδίκευσης. Εξατομικευμένη προσέγγιση, στοχευμένη στις μοναδικές ατομικές σας ανάγκες, όπου θα μπορέσετε να νιώσετε ξανά άνετα μέσα στο σώμα σας. Επιτυγχάνοντας κινητικότητα, ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση στο μυοσκελετικό σας σύστημα ώστε να ανταπεξέρχεστε άριστα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Youth Training

Η σημαντικότερη ηλικία για να χτιστούν γερά θεμέλια σωματικής και ψυχικής υγείας. Η καλύτερη ηλικία για πρόληψη ασθενειών και μυοσκελετικών δυσλειτουργιών με στόχο την εκπαίδευση των νεαρών φίλων μας, για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Το σημαντικότερο δώρο στα παιδιά σας, έτσι δεν είναι?

Mature Health & Fitness Training

Με τις συνεχόμενα αυξανόμενα έρευνες σχετικά με την σημαντικά θετική επίδραση της άσκησης για ανθρώπους σε προχωρημένη ηλικία με εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο μυοσκελετικά όσος και στη γενικότερη υγεία, η φράση «Κάλιο Αργά παρά Ποτέ», δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο αντίκρισμα. Για όλους υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, πόσο μάλλον όταν για κάποιον γίνετε ανάγκη καθημερινής επιβίωσης.

Sports Performance

Γεμίζοντας με τα απαραίτητα εφόδια εξειδικευμένης προσέγγισης εγκύμνασης, τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς έναν αθλητή από την εφηβική ηλικία ή σε επαγγελματικό επίπεδο, τότε γεννιέται ένας πρωταθλητής/τρια. Σε συνδυασμό με το NLP Sports, απαραίτητο εργαλείο κάθε Ολυμπιονίκη.

Business Solution

Αποκτήστε μια ορθή στάση σώματος, βελτιώνοντας όλα τα συστήματα που εμπλέκονται στη σωστή θέση και υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κορμού, επιτυγχάνοντας επίσης ελαστικότητα και πλαστικότητα των μυών σας. Έτσι αποφεύγετε την επιβάρυνση των οστών και την υπέρχρηση κάποιων μυών και συνδέσμων, με στόχο την πρόληψη ή την αποκατάσταση πόνων και μυσοσκελετικών δυσλειτουργιών. Επίσης με την ορθοσωμία, θα βοηθήσετε και τα υπόλοιπα όργανα του σώματος σας να λειτουργούν καλύτερα, βελτιώνοντας την πέψη, την αναπνοή, την κυκλοφορία του αίματος κα. Η λύση είναι η ομοιόσταση και μπορείτε να την κατακτήσετε.

BRIS (Body Re-Integration System)

Επαναπρογραμματίστε το μυοσκελετικό, νευρομυικό, περιτονιακό και ορμονικό σας σύστημα, ώστε να απολαμβάνετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Η χειροπρακτική αυτή μέθοδος απαλύνει τον πόνο της διαδικασίας με τα αποτελέσματα της. Απαραίτητο για όλους.

Ολιστική Ιριδολογία

Η Ιριδολογία με τη μέθοδο της ιριδοανάλυσης αποκαλύπτει: • Την ιδιοσυγκρασία του οργανισμού, δηλαδή τη λεγόμενη «κράση». • Αν υπάρχουν γενετικές αδυναμίες και ευαισθησίες και σε ποια συστήματα και όργανα. • Τις κληρονομικές προδιαθέσεις κι αν υπάρχει κίνδυνος να ενεργοποιηθούν και κάτω από ποιες συνθήκες. • Τα χρόνια προβλήματα του οργανισμού, οξείες καταστάσεις και φλεγμονές. • Τα αίτια των διαφόρων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν τον οργανισμό. • Ποια όργανα ή συστήματα υπολειτουργούν. • Αν υπάρχουν ελλείψεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων. • Τι αλληλεπιδράσεις υπάρχουν στον οργανισμό εξαιτίας κάποιων συστημάτων ή οργάνων που βρίσκονται σε διαταραχή και πόσο σημασία έχει η διατροφή για όλες αυτές τις καταστάσεις.

Ολιστική Διατροφολογία

  Η Ολιστική Διατροφολογία αντιμετωπίζει ολιστικά τον άνθρωπο σε συνάρτηση με τη διατροφή του. Ο άνθρωπος αποτελaείται από δομικά συστατικά που προέρχονται από τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε δια μέσου της τροφής μας.  Ολες τις τροφές δεν είναι κατάλληλες για όλους τους ανθρώπους διότι ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές εξατομικευμένες ανάγκες. Εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά βάση της δικής του ιδιοσυγκρασίας, χημικής σύστασης και συμπτωματολογίας.  Η συμπτωματική παθολογία μας ξεκαθαρίζει τις ανεπάρκειες των θρεπτικών συστατικών στον εκάστοτε οργανισμό. Τα ειδικά διαιτολόγια, η εξισορρόπηση της βιοχημείας του οργανισμού, με αλλαγή διατροφικών συνηθειών και η χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής επαναφέρει τη φυσιολογία του οργανισμού σε υγιή επίπεδα.

Ολιστική Βοτανοθεραπεία

Η ολιστική βοτανοθεραπεία αποτελεί συνδυασμό Δυτικής και Ανατολικής (Αγιουβερδική, Κινέζικη Ιατρική) βοτανοθεραπείας πατώντας στις αρχές της Ολιστικής Ιπποκράτειος Ιατρικής και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως σύνολο. Στοχος της Ολιστικής βοτανοθεραπείας η πρόληψη, η αποκατάσταση και η διατήρηση της φυσιολογίας του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά μέσω Βοτάνων, Σκευασμάτων και Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Διατροφική Παιδεία

Στόχος της Διατροφικής Παιδείας είναι η εκπαίδευση σας στις βασικές αρχές της Φυσικοπαθητικής για το Πως να τρώτε και να συμπεριφέρεστε κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, όπως και η πρακτική εφαρμογή αυτών στην καθημερινότητα σας. Βοηθάει στην ανάπτυξη της ενσυναίσθησης με το σώμα σας, τρώγοντας για πραγματική θρέψη και όχι για νοητική ικανοποίηση. Βοηθάει επίσης, στην βελτίωση του πεπτικού συστήματος, άρα και των υπόλοιπων συστημάτων και του ανοσοποιητικού. Αυτό επιτυγχάνεται σε συνδυασμό με NLP τεχνικές και Ολιστική Διατροφολογία.

Αποτοξίνωση – Καθαρισμός

Το απεκκριτικό μας σύστημα αποτελείτε κυρίως από τα νεφρά, τους πνεύμονες και το δέρμα και η Απέκκριση αφορά τη διαδικασία με την οποία τα απόβλητα προϊόντα του μεταβολισμού και άλλα μη χρήσιμα υλικά αποβάλλονται από έναν οργανισμό.. Παρόλα αυτά στην «αποτοξινωτική» διαδικασία συμπεριλαμβάνεται το έντερο, το ήπαρ κ.α. Ενισχύστε την αποτοξίνωση με ειδική διατροφή και φυτικά συμπληρώματα ώστε να «καθαρίσετε» τον οργανισμό σας. Θεωρείται απαραίτητη πριν ακολουθήσετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, αθλητικό στόχο, φυσική θεραπεία κ.α. για καλύτερα αποτελέσματα.

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού

Αυτό που ορίζουμε ως ανοσοποιητικό σύστημα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και συστήματα. Είναι «δυνατό» όταν υπάρχει ισορροπία στον οργανισμό και θωρακίζεται η άμυνα από μικρόβια, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς εξουδετερώνοντας τα άμεσα πριν αναπτυχθούν. Μάθετε ποια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες έχετε ανάγκη για άμεση ενίσχυση και τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μια υγιή δίχως βαριές ασθένειες ζωή.

Usui Reiki Ryoho

Ρέικι είναι Ιαπωνική λέξη που σημαίνει πνευματική ενέργεια και αναφέρεται σε συμπαντική ενέργεια που χαρακτηρίζεται από σοφία και έχει θεραπευτική φύση.  Η μέθοδος Ρέικι βασίζεται στην διοχέτευση της συμπαντικής ενέργειας μέσα από το σώμα και τα χέρια του ασκούντος και μεταβιβάζεται στον αποδέκτη με άγγιγμα. Η μέθοδος Ρέικι ενισχύει την σωματική ευεξία, την αυτοθεραπεία, την αυτοβελτίωση με στόχο την υγεία του σώματος και του νου και την ευτυχία στην ζωή.

Success Stories

testimonial-markakis
“Ο Παναγιώτης με βοήθησε σημαντικά με τη προπόνηση μου, χάρις σε εκείνον βελτίωσα αρκετά την σωματοδομή μου καθώς και την αθλητικη μου επίδοση. Οι ώρες άθλησης που είχαμε δεν εστίαζαν μόνο στην πρακτική,  ανταυτού έμαθα πολλά  όσον αφορά την λειτουργία του σώματος μου, την διατροφή μου και τι πρέπει να κάνω σε περιόδους αποκατάστασης μετά από μια σκληρή προπόνηση.”

Πάνος Μαρκάκης

Ποδοσφαιριστής Brighton

“Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που παρακολούθησα την δουλειά του Παναγιώτη, κατάλαβα αμέσως τις πολλές γνώσεις του σχετικά με την εκγύμναση αθλητών και φυσικά την αμεσότητα και ευγένεια που μπορεί να τις πλαισιώνει.”

Alexandros Jakupovic

Professional tennis player

testimonial-katakhs
“Είχα και έχω την τύχη να έχω personal trainer τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ φιλικός κι ευχάριστος τύπος ενώ ακόμη κι η πίεση που σου ασκεί για μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης γίνεται μόνο όταν ξέρει ότι μπορείς καλύτερα. Ένα άλλο ξεχωριστό προσόν είναι ότι φέρνει την προπόνηση στα μέτρα και στις δυνατότητες του ασκούμενου δουλεύοντας στα αδύνατα σημεία και κάνοντας αρτιότερο το τελικό αποτέλεσμα. Μπορώ μόνο να πω τα καλύτερα γι αυτόν τόσο ως προπονητή όσο κι ως χαρακτήρα.”

Θωμάς Κατάκης

Consumer Health Manager
Pharmaserve-Llly S.A.C.I.

Σου αρέσουν τα μπισκότα;