Corporate Seminars

Ολιστική Ιριδολογία

Η Ιριδολογία με τη μέθοδο της ιριδοανάλυσης αποκαλύπτει: • Την ιδιοσυγκρασία του οργανισμού, δηλαδή τη λεγόμενη «κράση». • Αν υπάρχουν γενετικές αδυναμίες και ευαισθησίες και σε ποια συστήματα και όργανα. • Τις κληρονομικές προδιαθέσεις κι αν υπάρχει κίνδυνος να ενεργοποιηθούν και κάτω από ποιες συνθήκες. • Τα χρόνια προβλήματα του οργανισμού, οξείες καταστάσεις και φλεγμονές. • Τα αίτια των διαφόρων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν τον οργανισμό. • Ποια όργανα ή συστήματα υπολειτουργούν. • Αν υπάρχουν ελλείψεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων. • Τι αλληλεπιδράσεις υπάρχουν στον οργανισμό εξαιτίας κάποιων συστημάτων ή οργάνων που βρίσκονται σε διαταραχή και πόσο σημασία έχει η διατροφή για όλες αυτές τις καταστάσεις.

Ολιστική Διατροφολογία

  Η Ολιστική Διατροφολογία αντιμετωπίζει ολιστικά τον άνθρωπο σε συνάρτηση με τη διατροφή του. Ο άνθρωπος αποτελaείται από δομικά συστατικά που προέρχονται από τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε δια μέσου της τροφής μας.  Ολες τις τροφές δεν είναι κατάλληλες για όλους τους ανθρώπους διότι ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές εξατομικευμένες ανάγκες. Εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά βάση της δικής του ιδιοσυγκρασίας, χημικής σύστασης και συμπτωματολογίας.  Η συμπτωματική παθολογία μας ξεκαθαρίζει τις ανεπάρκειες των θρεπτικών συστατικών στον εκάστοτε οργανισμό. Τα ειδικά διαιτολόγια, η εξισορρόπηση της βιοχημείας του οργανισμού, με αλλαγή διατροφικών συνηθειών και η χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής επαναφέρει τη φυσιολογία του οργανισμού σε υγιή επίπεδα.

Ολιστική Βοτανοθεραπεία

Η ολιστική βοτανοθεραπεία αποτελεί συνδυασμό Δυτικής και Ανατολικής (Αγιουβερδική, Κινέζικη Ιατρική) βοτανοθεραπείας πατώντας στις αρχές της Ολιστικής Ιπποκράτειος Ιατρικής και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως σύνολο. Στοχος της Ολιστικής βοτανοθεραπείας η πρόληψη, η αποκατάσταση και η διατήρηση της φυσιολογίας του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά μέσω Βοτάνων, Σκευασμάτων και Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Αποτοξίνωση

Το απεκκριτικό μας σύστημα αποτελείτε κυρίως από τα νεφρά, τους πνεύμονες και το δέρμα και η Απέκκριση αφορά τη διαδικασία με την οποία τα απόβλητα προϊόντα του μεταβολισμού και άλλα μη χρήσιμα υλικά αποβάλλονται από έναν οργανισμό.. Παρόλα αυτά στην «αποτοξινωτική» διαδικασία συμπεριλαμβάνεται το έντερο, το ήπαρ κ.α. Ενισχύστε την αποτοξίνωση με ειδική διατροφή και φυτικά συμπληρώματα ώστε να «καθαρίσετε» τον οργανισμό σας. Θεωρείται απαραίτητη πριν ακολουθήσετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, αθλητικό στόχο, φυσική θεραπεία κ.α. για καλύτερα αποτελέσματα.

Διατροφική Παιδεία

Στόχος της Διατροφικής Παιδείας είναι η εκπαίδευση σας στις βασικές αρχές της Φυσικοπαθητικής για το Πως να τρώτε και να συμπεριφέρεστε κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, όπως και η πρακτική εφαρμογή αυτών στην καθημερινότητα σας. Βοηθάει στην ανάπτυξη της ενσυναίσθησης με το σώμα σας, τρώγοντας για πραγματική θρέψη και όχι για νοητική ικανοποίηση. Βοηθάει επίσης, στην βελτίωση του πεπτικού συστήματος, άρα και των υπόλοιπων συστημάτων και του ανοσοποιητικού. Αυτό επιτυγχάνεται σε συνδυασμό με NLP τεχνικές και Ολιστική Διατροφολογία.

Ομοιοπαθητική Ανθοθεραπεία

Η δράση τους γίνεται εμφανής από τα αποτελέσματά τους. Τα ανθοϊάματα έχουν μια σαφή ευεργετική επίδραση στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ανθρώπου και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική θεραπεία σε ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα. Ακόμα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για προφύλαξη από τις βλαβερές συνέπειες του στρες, με τις ποικίλες μορφές που αυτό εκδηλώνεται

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού

Αυτό που ορίζουμε ως ανοσοποιητικό σύστημα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και συστήματα. Είναι «δυνατό» όταν υπάρχει ισορροπία στον οργανισμό και θωρακίζεται η άμυνα από μικρόβια, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς εξουδετερώνοντας τα άμεσα πριν αναπτυχθούν. Μάθετε ποια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες έχετε ανάγκη για άμεση ενίσχυση και τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μια υγιή δίχως βαριές ασθένειες ζωή.

Usui Reiki Ryoho

Ρέικι είναι Ιαπωνική λέξη που σημαίνει πνευματική ενέργεια και αναφέρεται σε συμπαντική ενέργεια που χαρακτηρίζεται από σοφία και έχει θεραπευτική φύση.  Η μέθοδος Ρέικι βασίζεται στην διοχέτευση της συμπαντικής ενέργειας μέσα από το σώμα και τα χέρια του ασκούντος και μεταβιβάζεται στον αποδέκτη με άγγιγμα. Η μέθοδος Ρέικι ενισχύει την σωματική ευεξία, την αυτοθεραπεία, την αυτοβελτίωση με στόχο την υγεία του σώματος και του νου και την ευτυχία στην ζωή.

Σου αρέσουν τα μπισκότα;